Kunstenaar in de klas

Ik kom in de klas op bezoek om mijn ervaring te delen als kunstenaar en met de leerlingen te rappen. Aan de hand van voorbeelden van mijn werk krijgen de leerlingen een indruk van het vak. De leerlingen leren om een rap te maken en hun eigen creativiteit te ontdekken.

Doelgroep: groep 5 en 6
Doelgroep: groep 7 en 8

Rap workshop in de klas

Tijdens deze rap workshop kom in de klas op bezoek om met de klas een rap te maken.  Ontdekken en samenwerken staan tijdens de workshop centraal.

Doelgroep: groep 5 en 6
Doelgroep: groep 7 en 8

Rap lessenserie naschoolse activiteit

In deze lessen leren de deelnemers talenten ontdekken, in groepsverband werken en de Nederlandse taal ontwikkelen. Ik haak aan op onderwerpen die actueel zijn en maak daar met de deelnemers een rap over. 

Doelgroep: groep 5 en 6
Doelgroep: groep 7 en 8

Rap voor zn Raap

In Rap voor z’n Raap werken leerlingen in het speciaal (basis)onderwijs aan een kunstmanifestatie die bestaat uit muziek, film en beeldende kunst. Tijdens het proces krijgen leerlingen de ruimte om hun eigen verhaal te vertellen en hun creativiteit te verwerken in een video. Rap voor z’n Raap is ontwikkeld in het KOO-lab en geïnspireerd op de Loading Dock Sessie van Slagwerk Den Haag samen met Coach F. 

 

Rapsessies op locatie

Tijdens de rap sessies staat 'je stem laten horen' centraal. Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Ik begeleid de deelnemers in het vertellen van verhalen op muziek. Ze leren hun flow te verbeteren en te performen voor publiek. De deelnemers leren o.a. om zelfvertrouwen te krijgen en handvaten om hun talenten verder te ontwikkelen. Mijn 'streetwise' ervaringen zet ik op een positieve manier in om de deelnemers te bereiken en te motiveren het beste uit zichzelf te halen.