Siggi Florentina

a.k.a Coach F

Woordkunstenaar - coach - schrijver - vakdocent kunst en cultuur 
 
De Haagse kunstenaar van Antilliaanse komaf is als rapper begonnen en heeft inmiddels haar eigen onderneming waarbij ze ritme en teksten als middel gebruikt om jeugd en jongeren te bereiken en in hun kracht te zetten. Coach F begon in 2012 als vrijwilliger met het samenbrengen van talenten uit Laak om ze een podium te bieden om hun talent te laten zien. Tijdens haar opleiding SCW niv.4 organiseerde ze in 2014 rap activiteiten voor talenten uit de Schilderswijk en wat als een maatschappelijk project begon is uitgegroeid tot haar eigen sociale onderneming Go Hard.
 

Mijn passie voor R.A.P (Rhythm and Poetry) zet ik op een creatieve manier in om doelen te bereiken. 

Ik vind het belangrijk om projecten te organiseren waarbij jeugd en jongeren positief worden gemotiveerd en ge├»nspireerd.  Zo heb ik verschillende evenementen en projecten op mijn naam staan waarbij ik Haagse talenten een podium geeft. Ook heb ik samenwerkingen met o.a. Het Laaktheater, theater de Vaillant, Stichting MOOI, Stichting De Muziekspeelplaats, KOO Kunst Onderwijs en Cultuurschakel.


Met haar initiatieven en muziek wil Coach F laten zien dat het slechte imago rondom rapmuziek helemaal niet nodig is en dat je rap als middel kan gebruiken om de jeugd te motiveren.


 

 
Go Hard - de onderneming 
Go Hard biedt lessen, activiteiten en begeleiding op het gebied van zelfontwikkeling, taalontwikkeling en samenwerken. De lessen vinden plaats op basisscholen of bij culturele organisaties in Den Haag en omgeving.
Go Hard heeft goede verbinding met de Urban Cultuur en beweegt mee met actuele onderwerpen en activiteiten binnen en voor deze doelgroep. Inzet van deze werkwijze is om deelnemers een kans te geven om te ontdekken waar ze goed in zijn en dit verder te ontwikkelen.


 

MuziekBox - de studio 
MuziekBox is een muzikale ontmoetingsplek in Laak, waar jeugd en jongeren begeleiding in de studio krijgen bij het opnemen van eigen audio opnames. Ook worden er zang en pianolessen aangeboden voor kinderen uit de wijk.