Met mijn initiatieven met rap wil ik laten zien dat het slechte imago rondom rapmuziek helemaal niet nodig is en dat je rap als middel kan gebruiken om de jeugd te motiveren.
Met mijn sound en teksten wil ik anderen inspireren om in zichzelf te geloven.

 Ontdekken, ontwikkelen en jezelf durven zijn staan bij mij centraal. 


Creatieve schrijflessen
Ik kom een aantal weken in de klas op bezoek om op een creatieve manier taalontwikkeling te stimuleren en de woordenschat van de leerlingen te vergroten.
Doelgroep: groep 5 en 6 
Doelgroep: groep 7 en 8


Rap workshop
 Ik kom in de klas op bezoek om mijn ervaring als kunstenaar te delen. Aan de hand van voorbeelden van mijn werk krijgen de leerlingen een indruk van het vak en leren ze een korte rap te maken en hun eigen creativiteit te ontdekken.
Doelgroep: groep 5 en 6
Doelgroep: groep 7 en 8

Programma medewerker
In het Laaktheater werk ik part-time als programma medewerker, waarbij ik gastprogrammeurs begeleid in het uitvoeren van eigen evenementen. Ook heb ik een programma ontwikkeld om jongeren uit Laak te inspireren om zelf te creëren en te organiseren.
Doelgroep: Volwassen
Doelgroep: 17+


De MuziekSpeelplaats
 Stichting De MuziekSpeelplaats maakt muziek maken toegankelijk voor alle kinderen. Bij de MuziekSpeelplaats zet ik me in, om dit voor kinderen in Laak mogelijk te maken.


De MuziekBox
In de MuziekBox geef ik schrijfworkshops en kunnen kinderen tussen 7 en 14 jaar ervaren hoe het is om een eigen liedje op te nemen. 

Coach F

Email: [email protected]
Bezoekadres: Laaktheater: Ferrandweg 4-T, 2523 XT Den Haag

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.